Het verhaal van date with yves,

Geïnspireerd door een culinair cadeau uit het Midden-Oosten, ben ik, Yvonne, lang op zoek geweest naar de smaak van die eerst geproefde chocolade dadel.

Als ik ze al vond op een van mijn reizen, dan waren ze duur, voorverpakt en de smaak was kunstmatig. Kortom het haalde het nooit bij die eerste beleving.

In 2020 heb ik een carrière switch gemaakt en ben ik gaan experimenteren met dadels uit de Turkse winkel. De grootte en smaak van de Medjoul dadels gaven mij inspiratie om ze vervolgens te vullen en te coaten met hoogwaardige Belgische chocolade.

Vrienden en familie reageerden enthousiast en ik besloot eind 2020 mijn beste vriendin Esther te vragen mee te gaan in dit avontuur. Esther is jaren eigenaar geweest van "Tasty Giving", een culinaire kadoshop in de binnenstad van Dordrecht en daarnaast de ultieme vriendin met ondersnemerszin én culinaire skills! 

Onze kinderen Mick, Noah & Erin zijn op allerlei wijze bij ons bedrijf betrokken.

Mick kwam met de naam YVES, een verbinding van de eerste twee letters van onze voornamen YVonne en ESther en zo was date with yves geboren.

Wij streven ernaar om u te kunnen blijven verrassen met onze Medjoul chocolade dadels in nieuwe smaken en vullingen en om deze snel te kunnen leveren aan onze zeer gewaardeerde klanten.

YVES

Yvonne Verweij & Esther Veninga, Mick, Noah & Erin

 

 

© 2021 - 2024 date with yves | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel